Wie zijn wij?

FemQuest is ontwikkeld door Rebellis. Rebellis bestaat uit  vrouwen die van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling hun vak hebben gemaakt. Naast FemQuest faciliteert Rebellis trainingen op maat in profit – en non-profit organisaties en coachen zij individuen met levensloop- en loopbaanvragen.

Karin Nijman

Karin Nijman

Karin zet zich actief in vanuit haar professionaliteit als Human Resource expert en het begeleiden van (complexe) loopbaan- en veranderingsprocessen. Zij weet de zakelijke bron te verzilveren. Haar maatschappelijke betrokkenheid voegt altijd extra waarde toe aan een project of proces. Het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is op haar lijf geschreven en vanuit die inspiratie en kracht weet zij alles en iedereen van de grond te krijgen. Optimisme is het woord dat zij heeft uitgevonden. Haar leiderschap en ondernemerschap krijgt vleugels in een no-nonsense setting en is voedend voor anderen.

Sharmila Angoelal

Sharmila Angoelal

Sharmila is een krachtige organisator met senior ervaring in hulpverlenings- en medezeggenschapsprocessen. Met bevlogenheid is zij altijd op zoek naar de ‘roots’ van de vrouwelijke kracht waar zij zich voor 100% aan wijdt. Vanuit deze bron spreekt zij je steeds weer aan wat helpt om zonder terughoudendheid je talenten in te blijven zetten. Zij heeft meervoudige ambities en weet wat het betekent om keuzes te maken tussen opvoeding en carrière zonder zichzelf en de ander uit het oog te verliezen. Haar gave is om ‘precies’ te zijn en trouw te blijven aan dat wat je zielsgraag wil.

Volg Sharmila op Twitter

 @Verbinden2012