Jij bent je belangrijkste succesfactor!

Internationale Vrouwendag  – 8 maart –  is een dag waarop de wereld stil staat en viert wat vrouwen door de geschiedenis en over landsgrenzen heen bereikt hebben.

Het thema voor Internationale Vrouwendag 2017 is “Women in the Changing World of Work”. FemQuest draagt, zoals elk jaar, haar steentje bij om de wereld van vrouwen mooier en krachtiger te maken. Wij geloven in al die vrouwen met hun talenten en meervoudige ambities, hun zoektocht naar zekerheden en de worsteling met hun onzekerheden en het meebewegen in een veranderende wereld.

De wereld van werk is in continue verandering: de digitale revolutie, technologisering, globalisering en de kansen die dat met zich meebrengt. Maar ook: banen die verdwijnen, inkomensonzekerheid. Als we het hebben over de (economische) empowerment van vrouwen dan heeft dit impact.

Op 8 maart gaan we met elkaar in het levensloopgebied LOOPBAAN onderzoeken hoe het thema Girlpower @ Work betekenis krijgt voor jou als werkende of werkzoekende vrouw. Gewoon, in jouw eigen wereld waarin jij leeft en je ontwikkelt, werknemer en collega bent (of dit graag wilt worden).   Hoe zet jij jouw kwaliteiten, kennis en kracht in?

Je bent van harte welkom bij deze FemQuest WORKshop die we jou kosteloos aanbieden.

FemQuest: voor koerszoekende vrouwen die kansen zien en keuzes willen maken op basis van kracht. Het bewustwordingsavontuur FemQuest neemt je mee op reis langs jouw dromen, verlangens, dilemma’s en jouw dagelijkse realiteit. Met de opgedane zelfkennis en inzichten in jouw unieke kwaliteiten en bewegingsmotivatoren voeg je waarde toe. Deze kun je vervolgens inzetten in de keuzes die je wilt maken om dichter bij je persoonlijke en zakelijke doelen te komen.

Jij bent je belangrijkste succesfactor!